top of page
B & W Corsette Modell

VÅRA BEHANDLINGAR

Vi anpassar varje behandling efter dina önskemål.

thumbnail_IMG_7180_edited.jpg

ANSIKTSBEHANDLINGAR

Våra klassiska ansiktsbehandlingar skräddarsys med produkter efter din huds behov. Vi jobbar med produkter från Dermalogica.

Dermalogica klassisk ansiktsbehandling

En klassisk avkopplande och vårdande ansiktsbehandling som effektivt rengör,återfuktar och förbättrar din hud. Behandlingen skräddarsys med produkter efter din huds behov. I behandlingen ingår rengöring,hudanalys,exfoliering,ånga,portömning,massage och mask.

850 kr

Dermalogica djuprengörande ansiktsbehandling.

En djuprengörande ansiktsbehandling som passar dig med en fetare hudtyp eller med mycket orenheter och igentäppta porer.

850kr

Glow booster behandling

En ansiktsbehandling där vi fokuserar på lyster och fukt med AHA syra. Passar utmärkt för en trött,fuktfattig och mogen hud. I denna behandling ingår ej portömning.

800kr

Retinol behandling Ion Active 

IonActive power treatment Retinol optimerar cellomsättning i de nedre epidermala hudlagren samt stimulerar kollagenproduktionen, vilket både behandlar och motverkar förtida åldrad hud. Fördelar: Utslätande och spänstgivande . Behandlar ålderstecken som rynkor, ojämn pigmentering samt förlorad fukthalt och spänst. IonActive Power Treatment kan bokas som en enstaka behandling för att boosta huden tillfälligt – men vill man se djupgående och långsiktiga förändringar bör man boka en kur på 3-6 behandlingar 1 ggr/vecka.

550kr

bottom of page