top of page

Möt oss som jobbar på kliniken

IMG_4357%252520(1)_edited_edited_edited.jpg

SARA SHEELAN AIMER
DELÄGARE KLINIK VASASTAN

Legitimerad sjuksköterska 

Sara är legitimerad sjuksköterska sedan 2016 och grundare till Derma Elegance. Hon har sedan examen arbetat pararellt inom landstinget samt med estetiska injektioner. Under denna tid har hon varit på flertal fördjupningsutbildningar i Sverige samt utomlands . Saras vision med samtliga injektionsbehandlingar är att lyfta fram ditt bästa jag, naturliga förbättringar utan förändringar är mottot. Sara är den ni träffar för era estetiska injektioner på Klinik Vasastan.

På Klinik Vasastan/Derma Elegance kan du känna dig trygg i att du som kund alltid är försäkrad.

 • Instagram
 • Facebook

ANNA FORSMAN
DELÄGARE KLINIK VASASTAN

Auktoriserad hudterapeut, Fransstylist, specialiserad vaxterapeut och laserterapeut

Anna har jobbat som auktoriserad hudterapeut sedan 2012 och har jobbat på flera salonger i Stockholm tills hon bestämde sig att starta eget företag och till slut starta Klinik Vasastan med Sara Aimer. Anna jobbar mycket med avancerad hudvård som PRX-T33, kemiska peelingar, IPL och permanent hårborttagning med laser. Anna jobbar även med fransar, lashlift, browlift och är specialiserad inom brasiliansk vaxning som hon även håller utbildningar i. Anna har en hudterapeut-utbildning som är granskad och godkänd av Sveriges hudterapeuters Riksorganisation, SHR samt innehar det internationella och erkända Cidesco-diplomet.

 • Instagram
 • Facebook

MÄRTA STRÖMBERG

Certifierad nagelterapeut

Märta är diplomerad nagelterapeut sedan 2013 och jobbar med gele´ och gellack.
" Jag älskar mitt jobb, att få arbeta med färg och form och att få möta så himla fina kunder. 
För mig är det viktigt att du känner dig som hemma och kan koppla av.
Vardagslyxen är så himla viktig för oss idag. Så att du ska känna ditt bästa jag när du lämnar salongen. "

 • Instagram
 • Facebook
johanna.jpg

JOHANNA SÖDERBERG

Massage/spa/LPg-terapeut

Jag utbildade mig till Spaterapeut 2013 och Massageterapeut 2014 och har alltid jobbat med service på ett eller annat sätt. Att få hjälpa människor på olika sätt med olika typer av besvär är något jag brinner för. jag har väldigt lätt för att känna in energier så jag jobbar även på en djupare nivå. År 2022 så utbildade jag mig även till LPG-terapeut för att bredda mina kunskaper om bindväven och vårt lymfsystem. Och blev klar undersköterska 2022 för att bredda mina kunskaper om kroppen ytterligare.

 • Instagram
 • Facebook
 • LinkedIn
jasmine.jpg

JASMINE MOHYDIN

Certifierad kosmetisk tatuering & fransstylist

Jasmine är utbildad microblading artist och jobbar med märket Phi Brows. Hon är även certifierad fransstylist sedan 2017. På salongen erbjuder hon microblading och fransförlängning.

 • Instagram
 • Facebook
bottom of page