gruppbild 2 klinik vasastan.jpg
 

VI PÅ KLINIK VASASTAN

IMG_4357%252520(1)_edited_edited_edited.jpg

SARA SHEELAN AIMER
DELÄGARE KLINIK VASASTAN

Sara är legitimerad sjuksköterska sedan 2016 och grundare till Derma Elegance. Hon har sedan examen arbetat pararellt inom landstinget samt med estetiska injektioner. Under denna tid har hon varit på flertal fördjupningsutbildningar i Sverige samt utomlands . Saras vision med samtliga injektionsbehandlingar är att lyfta fram ditt bästa jag, naturliga förbättringar utan förändringar är mottot. Sara är den ni träffar för era estetiska injektioner på Klinik Vasastan.

På Klinik Vasastan/Derma Elegance kan du känna dig trygg i att du som kund alltid är försäkrad.

thumbnail_IMG_9448.jpg anna.jpg

ANNA FORSMAN
DELÄGARE KLINIK VASASTAN

Anna har jobbat som auktoriserad hudterapeut sedan 2012 och har jobbat på flera salonger i Stockholm tills hon bestämde sig att starta eget företag och till slut starta Klinik Vasastan med Sara Aimer. Anna jobbar mycket med avancerad hudvård som PRX-T33, kemiska peelingar, IPL och permanent hårborttagning med laser. Anna jobbar även med fransar, lashlift, browlift och är specialiserad inom brasiliansk vaxning som hon även håller utbildningar i. Anna har en hudterapeut-utbildning som är granskad och godkänd av Sveriges hudterapeuters Riksorganisation, SHR samt innehar det internationella och erkända Cidesco-diplomet.

thumbnail_Klinik_vasastan_30.jpg_märta.

MÄRTA STRÖMBERG

Märta är diplomerad nagelterapeut sedan 2013 och jobbar med gele´ och gellack.
" Jag älskar mitt jobb, att få arbeta med färg och form och att få möta så himla fina kunder. 
För mig är det viktigt att du känner dig som hemma och kan koppla av.
Vardagslyxen är så himla viktig för oss idag. Så att du ska känna ditt bästa jag när du lämnar salongen. "

thumbnail_Klinik_vasastan%252066_edited_edited.jpg

JOSEFIN BERNTSSON

Josefin har arbetat med fransar sedan 2016, och har hunnit gå ett 15 tal fransutbildningar, tävlat och vunnit svenska mästerskapen. Josefin är franslärare och håller utbildningar åt det svenska märket Berndtsson Beauty. På salongen erbjuder hon fransförlängning och lashlift.

jasmine.jpg

JASMINE MOHYDIN

Jasmine är utbildad microblading artist och jobbar med märket Phi Brows. Hon är även certifierad fransstylist sedan 2017. På salongen erbjuder hon microblading och fransförlängning.