top of page

Våra behandlingar

Vi har många olika behandlingar och ett stort utbud att välja bland. Vi utför professionella behandlingar med kvalitét i fokus. Behandlingarna anpassas efter dina behov och din upplevelse hos oss tar vi på stort allvar. Personalen på Klinik Vasastan har många års erfarenheter i branschen och med godkända och grundliga utbildningar. 

bpeel_cpeel_herbs2peel-600x432.png

Herbs2peel Örtpeeling

Herbs2peel från Alex Cosmetic är ett framgångsrikt bepröva, naturlig peeling metod för hudföryngring baserad på rena örter. Dess naturliga komposition är helt fri från kemiska ämnen, syntetiska bindemedel och slipmedel, utan toxiska biverkningar. Dess unika sammansättning och blandning ger Herbs2peel möjlighet att behandla en rad olika hudtillstånd. 


​- Quick fix för lyster och fräschör
- Specifik fukt och vitamin behandling (torr, yttorr och näringsfattig hud)
- Detox med black mask (utrensande, detox för att klargöra och rena huden från slagg och giftämnen)
- Oren hud, porer och akne
- Anti-age, högteknologiska produkter tillsammans med örter för kraftig cellregenerande effekt
- Pigmentskador, solskador och postinflammatoriska hyperpigmenteringar. 

Botoxbehandling

Muskelavslappnande botulinumtoxinbehandling av rynkor

Muskelavslappande behandling med botulinumtoxin kan användas för att behandla rynkor i ansiktet som orsakas av ansiktets mimiska muskler, t.ex. mellan ögonbrynen, i pannan, runt ögon och mun. 

Man kan även behandla käkmuskeln för en smalare ansiktsform eller för att eliminera tandgnissling. Muskelavslappning kan också användas för behandling av näsrynkor, neddragna sura mungipor, rynkor runt munnen, skrynklig haka samt för att lyfta överläppskonturen och ge en sensuell mun. 

prx flaska.jpg

PRX-T33

Detta är nästa generations Anti Age behandling helt utan nålar med anmärkningsvärda resultat och med kort återhämtningstid ( en lätt rodnad precis efter behandling kan förekomma och torrhet i några dagar) Behandlingen kombinerar två väldokumenterade och potenta ingredienser i en unik patenterad formula. Ger omedelbar och långsiktig effekt. PRX-T33 påverkar direkt hudens pigmentceller,ämnesomsättning och vävnadstillväxt.

Botox Injektioner

Estetiska injektioner med filler

Med små injektioner kan man släta ut fina linjer, definiera samt skulptera områden i ansiktet , lyfta, förstora och återskapa förlorad volym. Vi arbetar även med korrigeringar av främst felbehandlade läppar.

fokus för oss ligger på estetik och proportioner och eftersträvar alltid ett naturligt resultat. En lyckad behandling gör att du ser piggare, fräschare och gladare ut – men du är fortfarande du.

Vi arbetar endast med ledande varumärken inom fillers och Botulinumtoxin. De fillers vi använder är baserade på hyaluronsyra – ett ämne som också finns naturligt i kroppen.

massage

Massage

Vår massageterapeut Johanna erbjuder många olika massagebehandlingar som är skräddarsydda för dig och dina behov och problemområden. Hon erbjuder lymfmassage, Hot Stone Massage, Healingmassage och massage anpassade för gravida där du får ligga på en gravidkudde som avlastar mage och byst. 

LPG.png

LPG

LPG är en djup mekanisk bindvävsmassage som med hjälp av en maskin lyfter bindväven och lossar på envisa slaggprodukter och vätska som sitter i bindväven. Den ökar även blodcirkulationen och ökar hudens produktion av elastin och kollagen. Det i sin tur ger en tajtare, slätare och mer elastisk hud. Johanna har stor förståelse för hur bindväven och lymfsystemet hör ihop och jobbar alltid resultatinriktat.

Ögonfransimplantat

Fransar

Med en fransförlängning sparar du tid både morgon och kväll, du får dessutom en snygg och fräsch look dygnet runt. 
Singelfransar (enskilda fransar) och volymfransar (små knippen av fler tunnare fransar) appliceras en i taget på dina egna fransar, vilket är skonsamt för den egna fransen då den naturliga växtfasen inte hindras. Vi är alla utbildade och certifierade fransstylister med många års erfarenhet..

Elektrisk nagelfil

Naglar

Nagelbehandling där bara fantasin sätter gränserna. Märta jobbar med geléförlängningar och gellack. Det finns mängder med alternativ för att få de perfekta naglarna för dig. 

Ögonbrynbehandling

Microblading

Microblading är en semi-permanent kosmetiskt tatueringsmetod för att forma, fylla och framhäva ögonbryn. Med hjälp av specialverktyg tatueras det in pigment i överhuden som liknar tunna strån som inte går att skilja från dina naturliga ögonbryn. Resultatet syns omedelbart och håller upp till två år.

Ögonfransar

LASHLIFT OCH BROWLIFT

Lashlift behandling

 Behandlingen innebär att man framhäver dina egna fransar genom att lyfta och forma dem från roten, något som ger effekten av längre, fylligare fransar och en mer vaken look. Färgning av fransarna ingår också vilket ger den naturliga mascara looken. Lash Lift jobbar endast med dina egna naturliga fransar, vilket gör behandlingen underhållsfri och lättsam. Vi jobbar med det skonsammaste Lash Lift märket på marknaden ”By Bexter”.

Browlift behandling

Behandlingen passar alla typer av bryn, fylliga som glesa. Genom att dra stråna i en viss riktning kan man täcka luckor i brynet. Behandlingen innebär ett semipermanent lyft för brynen där vi använder keratinbehandling som som både återfuktar, skyddar och stärker stråna. 

Hot Stones Massage

Hot Stone Massage

En populär massageterapi där man använder varma lavastenar! Lavastenarna kommer från Peru där de slipas och poleras av vind och vatten och innehåller mineraler som absorberas av huden. Stenarna har en otrolig förmåga att bevara värme! I själva behandlingen så placerar jag ut de varma stenarna på olika kroppsdelar och även masserar med stenarna. Jag kommer känna var du behöver värme i kroppen. Det här är en riktigt bra behandling för dig som är frusen av dig eller lider av exempelvis sömnsvårigheter, ångest, dålig blodcirkulation, stress eller har smärtor i muskler och leder.

step1.jpg

LaseMD Fraktionerad laser 

LaseMD - Fraktionerad icke ablativ laser för hudföryngring med knappt någon återhämtningstid.

LaseMD är ett banbrytande CDS program för avancerad hudvård som kombinerar ett sofistikerat lasersystem (LaseMD stationen) tillsammans med dess exklusiva serie av medicinsk hudvård (LaseMD-ampullerna).

Både stationen och ampullerna är konstruerade för att hjälpa hudtillståndet att bli bättre av sig självt från insidan.

En Lasemd behandling motsvarar 4 microneedling behandlingar.

 

CDS (Cosmeceutical Delivery System) är en metod eller process för att leverera medicinsk hudvård djupt i huden för att förbättra det övergripande utseendet på åldrande och skadad hud.

Rakade ben

PERMANENT HÅRBORTTAGNING LASER

Cellox 20 använder sig av en ny och unik teknologi som gör behandlingen så gott som smärtfri. Ljuset byggs upp omedelbart och utan fördröjning. Genom denna stabila energi så blir behandlingarna effektivare, smärtfria, mörka hudtyper går att behandla och risken för biverkningar minimeras. För att komma upp i samma energi som i vanlig traditionell IPL så går man över området i en svepande rörelse upp till fem gånger.

adobestock_316276354.jpeg

IPL

En IPL-behandling använder intensivt pulserande ljus för att ta bort pigmentfläckar och ytliga blodkärl i ansiktet på ett säkert sätt, utan laser och strålning. Det som sker är att man värmer upp pigmenten i en pigmentfläck eller färgen i blodkärlen som sedan kollapsar. När det skett forslas resterna bort av kroppen. IPL fungerar inte på alla hudtoner, utan mörkare hudtoner absorberar värmen och tar därmed skada. 

Du kan även kombinera IPL med PRX-T33 och Herbs2peel som en kombinationsbehandling. 

Vaxning av ögonbrynen

Vaxning

Vi utför all typ av vaxning, och är experter inom brasiliansk vaxning. Anna vår hudterapeut är specialiserad inom vaxning med många års erfarenhet och utbildar även inom vaxning.
Vill du gå en vax-utbildning hos Anna, klicka här!

Ansiktsbehandling

Ansiktsbehandling

vi utför olika typer av Klassiska ansiktsbehandlingar på 60 min, 75 min & Lyx behandling på 90 min.

 

 En klassisk avkopplande och vårdande ansiktsbehandling som effektivt rengör, återfuktar och förbättrar din hud. Behandlingen skräddarsys med produkter efter din huds behov.

I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, exfoliering, ånga, portömning, massage och avslutande mask. I denna behandling ingår en längre massage av ansikte.

Permanent Lip Makeup

Permanent make-up
3d Bryn / läpp-pigmentering

Microblading är en semi-permanent kosmetiskt tatueringsmetod för att forma, fylla och framhäva ögonbryn. Med hjälp av specialverktyg tatueras det in pigment i överhuden som liknar tunna strån som ser väldigt naturligt ut.

Läpptatuering är för dig som vill ha definierade läppar som blir både jämnare och ser fräschare ut. Tatueringen görs med extremt fina, tunna nålar som går jämt in i huden utan att vibrera. Det gör behandlingen nästintill smärtfri. Nålarna ligger i sterila engångsmoduler för din säkerhet. Behandlingen funkar även för darklips. Resultatet syns omedelbart och håller upp till två år.

salter Massage

Body Scrub

En behandling där hela kroppen exfolieras med en härlig saltscrub med doft av citrongräs och rosmarin. Saltscruben tvättas av med varma handdukar och inledningsvis smörjs en bodylotion in med lättare massage. Exfolering gör att döda hudceller avlägsnas och lämnar en mjukare hud och ökar blodcirkulationen i kroppen. Din solbränna håller även längre när de döda hudcellerna avlägsnas.

Med många års erfarenhet och professionell personal kan vi erbjuda något alldeles extra för just dig.

bottom of page