top of page

PROFESSIONELL SKÖNHETSKLINIK I VASASTAN

klinik vasastan gruppbild 1 nya.jpg

VÅRA BEHANDLINGAR

Skräddarsydda för dig

Botox Injektioner

ESTETISKA INJEKTIONER MED FILLER

Med små injektioner kan man släta ut fina linjer, definiera samt skulptera områden i ansiktet , lyfta, förstora och återskapa förlorad volym. Vi arbetar även med korrigeringar av främst felbehandlade läppar.

fokus för oss ligger på estetik och proportioner och eftersträvar alltid ett naturligt resultat. En lyckad behandling gör att du ser piggare, fräschare och gladare ut – men du är fortfarande du.

Vi arbetar endast med ledande varumärken inom fillers och Botulinumtoxin. De fillers vi använder är baserade på hyaluronsyra – ett ämne som också finns naturligt i kroppen.

MUSKELAVSLAPPANDE BOTULINUMTOXINBEHANDLING AV RYNKOR

Muskelavslappande behandling med botulinumtoxin kan användas för att behandla rynkor i ansiktet som orsakas av ansiktets mimiska muskler, t.ex. mellan ögonbrynen, i pannan, runt ögon och mun. 

Man kan även behandla käkmuskeln för en smalare ansiktsform eller för att eliminera tandgnissling. Muskelavslappning kan också användas för behandling av näsrynkor, neddragna sura mungipor, rynkor runt munnen, skrynklig haka samt för att lyfta överläppskonturen och ge en sensuell mun. 

Vaccination
Facial

HUDVÅRD

Vi har allt från klassiska ansiktsbehandlingar till mer avancerad hudvård som kemisk peeling, retinol behandling, microneedling, PRX-T33, Örtpeeling Herbs2peel och IPL behandlingar. Vi arbetar med Dermalogica och Ale cosmetic i våra behandlingar. Läs mer på behandlingar för mer information.

IPL

IPL behandlingar för ytliga kärl, rosacea, pigmenteringar och hydföryngring.

cellox ansikte.jfif
cellox20.jfif

PERMANENT HÅRBORTTAGNING LASER

Cellox 20 använder sig av en ny och unik teknologi som gör behandlingen så gott som smärtfri. Ljuset byggs upp omedelbart och utan fördröjning. Genom denna stabila energi så blir behandlingarna effektivare, smärtfria, mörka hudtyper går att behandla och risken för biverkningar minimeras. För att komma upp i samma energi som i vanlig traditionell IPL så går man över området i en svepande rörelse upp till fem gånger.

VAXNING

Vi utför all typ av vaxning, och är experter inom brasiliansk vaxning. Anna vår hudterapeut är specialiserad inom vaxning med många års erfarenhet och utbildar även inom vaxning.

waxing.jpg
Eye Bag Treatment

LASHLIFT OCH BROWLIFT

Lashlift behandling

 Behandlingen innebär att man framhäver dina egna fransar genom att lyfta och forma dem från roten, något som ger effekten av längre, fylligare fransar och en mer vaken look. Färgning av fransarna ingår också vilket ger den naturliga mascara looken. Lash Lift jobbar endast med dina egna naturliga fransar, vilket gör behandlingen underhållsfri och lättsam. Vi jobbar med det skonsammaste Lash Lift märket på marknaden ”By Bexter”.

Browlift behandling

Behandlingen passar alla typer av bryn, fylliga som glesa. Genom att dra stråna i en viss riktning kan man täcka luckor i brynet. Behandlingen innebär ett semipermanent lyft för brynen där vi använder keratinbehandling som som både återfuktar, skyddar och stärker stråna. 

FRANSAR

Med en fransförlängning sparar du tid både morgon och kväll, du får dessutom en snygg och fräsch look dygnet runt. 
Singelfransar (enskilda fransar) och volymfransar (små knippen av fler tunnare fransar) appliceras en i taget på dina egna fransar, vilket är skonsamt för den egna fransen då den naturliga växtfasen inte hindras. Vi är alla utbildade och certifierade fransstylister med många års erfarenhet.

Microblading session
naglar.jpg

NAGLAR

Den här behandlingen är en av våra populäraste skönhetsbehandlingar och har hjälpt oräkneliga kunder att må bättre i sin egen hud. Våra medarbetare samtalar med alla kunder för att förstå deras önskemål och se till att resultatet blir precis som de vill. Kontakta oss för mer information om den här eller någon av våra andra tjänster.

MICROBLADING

Microblading är en semi-permanent kosmetiskt tatueringsmetod för att forma, fylla och framhäva ögonbryn. Med hjälp av specialverktyg tatueras det in pigment i överhuden som liknar tunna strån som inte går att skilja från dina naturliga ögonbryn. Resultatet syns omedelbart och håller upp till två år.

Ögonbrynbehandling

Med många års erfarenhet och professionell personal kan vi erbjuda något alldeles extra för just dig.

LITE OM KLINIK VASASTAN

Klinik Vasastan grundades av Anna och Sara. Anna är cidesco utbildad hudterapeut och Sara är legitimerad sjuksköterska.
Vår vision med klinik Vasastan är att kunna ge härliga, professionella  behandlingar med inslag av lyx och harmoni.
Vi erbjuder allt från hudvård, injektioner, fransar och naglar med mål att kunna erbjuda fler behandlingar i framtiden.
Vi älskar våra kunder och vill gärna ge det lilla extra.
Välkommen till oss.

anna%20och%20sara_edited.jpg

KONTAKTA OSS

Följ oss gärna på klinikens instagram: @klinikvasastan

Sankt Eriksgatan 94  
113 62 Stockholm

0728688687

  • Instagram

Tack för ditt meddelande!

bottom of page